KOFFIE MOKKA LIKEUR BIJ BRASSERIE ONS GHELUK

Vanaf nu is de Koffie Mokka Likeur van Stadsslijterij Heusden verkrijgbaar bij Brasserie en Taveerne Ons Gheluk. Heb je zin in een kopje koffie met een heerlijk mocca likeurtje dan weet je waar je moet zijn! 

 

BRASSERIE ONS GHELUK INTRODUCEERT NIEUWE MENUKAART

Brasserie Ons Gheluk introduceert nieuwe menukaart

Vanaf morgen 21 september heeft Brasserie en Taveerne Ons Gheluk een vernieuwde dinerkaart. Ben je in Heusden en wil je een hapje eten? Kom naar Brasserie en Taveerne Ons Gheluk, Vismarkt 9 in Heusden. Benieuwd naar de vernieuwde menukaart? Kijk snel! https://www.onsgheluk.nl/menu/

 

 

BRASSERIE ONS GHELUK INTRODUCEERT NIEUWE WILDKAART

Wil je Wild eten in Heusden? Dat kan vanaf donderdag 18 oktober bij Brasserie en Taveerne Ons Gheluk. Gerechten als carpaccio van het hert, hazenbout met portsaus, wildzwijnfilet en hertenbiefstuk vind je op onze nieuwe wildkaart! Reserveer vanaf 18 oktober een tafeltje bij Ons Gheluk. Bel (0416) 66 01 01 of reserveer via de website: www.onsgeheluk.nl.

 

INTERNATIONALE KAART BIJ BRASSERIE EN TAVEERNE ONS GHELUK

INTERNATIONALE KAART BIJ BRASSERIE EN TAVEERNE ONS GHELUK

Bij Brasserie en Taveerne Ons Gheluk geniet je van heerlijke internationale gerechten. Zoals onder andere een heerlijke Russische huzarensalade, een Griekse boerensalade, Italiaanse pastagerechten en de Mexicaanse Tex Mex Burrito. Benieuwd naar welke internationale gerechten er nog meer op staan? Reserveer een tafeltje bij Ons Gheluk via ww.onsgheluk.nl of bel (0416) 66 01 01.

 

Internationale gerechten bij Brasserie en Taveerne Ons Gheluk

 

https://www.onsgheluk.nl/menu/

 

NIEUW BIJ BRASSERIE ONS GHELUK: SMAAKVOLLE MOCKTAILS

Geniet van een heerlijke alcoholvrije cocktail bij Ons Gheluk! Kies voor de Fïnley Mojito met een klassieke Mojito smaak met munt en limoen. Of voor de Fïnley Spritz. Een alcoholvrije mocktail met een verfijnde fruitsmaak met sinaasappel, een subtiele bubbel  en een licht bittertje. Heb je zin in een heerlijke mocktail? Dan zien we graag bij Brasserie Ons Gheluk.

 

 

TAART ETEN BIJ ONS GHELUK

Heeft u zin in een kopje koffie of thee met een heerlijk stukje gebak? In onze vernieuwde vitrine vindt u verschillende soorten gebak. Kom langs bij Ons Gheluk en geniet van deze heerlijke lekkernijen.                                               

 

  

BRASSERIE EN TAVEERNE ONS GHELUK ZOEKT HORECATOPPERS!

Brasserie en taveerne Ons Gheluk gevestigd in Vesting Heusden is op zoek naar versterking. Wil jij werken in de leukste brasserie van Vesting Heusden en ben jij een aanvulling voor ons gezellige team? Solliciteer dan direct! Neem contact op met Milou de Leeuw: (0416) 66 01 01 of loop binnen bij Brasserie en taveerne Ons Gheluk, Vismarkt 9 in Heusden Vesting.

 

Er zijn diverse vacatures beschikbaar:

 

Bedieningsmedewerkers

Als medewerker in de bediening is het jouw taak om onze gasten in de watten te leggen. Je serveert hapjes en drankjes aan onze gasten. Enige ervaring is gewenst.

Wij verwachten dat je:

  • Stressbestendig bent
  • Van aanpakken weet
  • Zelfstandig kan werken
  • Vriendelijk en gastvrij bent, ook bij drukte
  • Flexibel inzetbaar bent

Afwassers

Als medewerker in de spoelkeuken ben je onderdeel van ons gezellige team. Je verwerkt de afwas en bent verantwoordelijk voor een schone werkomgeving in de keuken. Wij verwachten dat je:

  • Zelfstandig kunt werken
  • Van aanpakken weet
  • Gemotiveerd bent
  • Flexibel inzetbaar bent

Heb je interesse? Neem contact op met Milou de Leeuw: (0416) 66 01 01 of loop binnen bij Brasserie en taveerne Ons Gheluk, Vismarkt 9 in Vesting Heusden.

 

 

CADEAUBONNEN VERKRIJGBAAR BIJ BRASSERIE ONS GHELUK

Vanaf heden zijn er bij Brasserie Ons Gheluk cadeaubonnen verkrijgbaar in verschillende bedragen. Ook is het mogelijk om zelf een bedrag in te vullen. Wilt u iemand verrassen met een lunch of diner? Bestel online op https://www.onsgheluk.nl/contact/ uw cadeaubon voor Brasserie Ons Gheluk. Leuk om te geven, maar zeker zo leuk om te krijgen!